Boekenhoutskloof & Spijsbox

Boekenhoutskloof & Spijsbox

  • Land
  • Type wijn
  • Smaakaccent
  • Jaar
  • Prijs

  • Sorteren op

  • 3 Producten

Ieder kwartaal stellen we exclusieve aanbiedingen samen die enkel beschikbaar zijn voor klanten van ABN AMRO MeesPierson.

Nu het einde van het jaar alweer nadert hebben we speciaal voor de klanten van ABN AMRO MeesPierson een unieke aanbieding.

Wijnmaker Marc Kent heeft een oude jaargang van zijn beroemde Boekenhoutskloof Syrah ter beschikking gesteld om u te laten ervaren wat een enorm rijpingspotentieel deze wijnen hebben.

Boekenhoutskloof is een gerenommeerd wijnhuis in Franschhoek en zijn wijnen worden over de hele wereld gezocht en behoren tot de beste in Zuid-Afrika.

Dit ontdekkingspakket bestaat uit twee flessen Syrah, uit de jaargangen 2008 en 2017. Op deze manier kunt u ontdekken wat voor positieve invloed de tijd op wijn heeft.

Er zijn maar 18 pakketten beschikbaar voor de prijs van €80,00. Wees er snel bij want op is op.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ook met het oog op de feestdagen hebben we een leuke future aan onze site toegevoegd: De Menutool! Geef ons uw menu door en dan geeft Koen van der Plassommelier van het jaar 2019 én 2020 u vrijblijvend wijnadvies op maat. U kunt dus vrijblijvend gebruik maken van de enorme kennis en ervaring van Koen op dit gebied. Met recht een unieke kans om uw diner naar een nog hoger niveau te tillen. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tot slot hebben we na alle enorme enthousiaste en leuke reacties ook weer een Wijn en Spijsbox voor u klaar staan. Een bijzondere box voor thuis voor de echte wijn en spijs liefhebber, 5 wijnen, 5 Europese kazen. Koen van der Plas, sommelier van het jaar 2019 én 2020, neemt je mee aan de hand van vlotte filmpjes langs de lekkerste wijn-spijs combinaties.


De afsluiting wordt verzorgd door een van de beste patissiers van Nederland, Menno Spataro van Spataro in Hoorn. Ook is het mogelijk om op Vrijdag 10 Dec om 16:00 mee te doen met een online tasting! Koen neemt je dan mee door de verschillende combinaties en zal uitleggen waarom hij bepaalde keuzes heeft gemaakt. Seen 3 of the 3 products

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »