Champagne & Spijsbox

Champagne & Spijsbox

  • Land
  • Type wijn
  • Smaakaccent
  • Jaar
  • Prijs

  • Sorteren op

  • 5 Producten

Ieder kwartaal stellen we exclusieve aanbiedingen samen die enkel beschikbaar zijn voor klanten van ABN AMRO MeesPierson.

Om de lente en de zomer goed in te luiden zijn we een exclusieve samenwerking aangegaan met het befaamde Champagne huis Perrier-Jouët. We kunnen hun Grand Brut aanbieden voor €39,95 per fles. Hiermee zijn we absoluut de scherpste in Nederland.
Perrier-Jouët is een zeer bekende en gewaardeerde naam binnen Champagne. Met het oog op de oorsprong en de herkenbare stijl van het domein, maken ze erg mooie, rijke maar zuivere wijnen. Heerlijk als aperitief maar misstaat ook bij het eten niet.

Daarnaast zijn we als SOMMatHOME de drijvende kracht achter de Wijn en Spijsbox. Een bijzondere box voor thuis voor de echte wijn en spijs liefhebber. Koen van der Plas, sommelier van het jaar 2019 én 2020, neemt je mee aan de hand van vlotte filmpjes langs de lekkerste wijn-spijs combinaties.
De afsluiten wordt verzorgd door een van de beste patissiers van Nederland, Menno Spataro van Spataro in Hoorn.

De Wijn en Spijsbox is op ieder moment te bestellen maar daarnaast verzorgen we exclusief voor klanten van ABN AMRO MeesPierson een online proeverij waarbij Koen alle combinaties persoonlijk toelicht. 
Wees erbij op 28 mei om 16:00 uur en vraag hem de hemd van het lijf.

Door het enorme succes van de 2.0 versie + live tasting op 28 mei is deze helaas uitverkocht.
Daarom presenteren wij u nu de 3.0 versie + live tasting op vrijdag 25 juni 16:00!!


Als klap op de vuurpijl is onlangs bekend geworden dat een van onze favoriete rosé wijnen is uitgeroepen tot WORLD’S BEST ROSÉ OF THE YEAR 2021 door het beroemde wijn tijdschrift DECANTER. Een must have voor de mooie dagen die er aankomen!

Seen 5 of the 5 products

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »