Rosé & Spijsbox

Rosé & Spijsbox

  • Prijs

  • Sorteren op

  • 2 Producten

Ieder kwartaal stellen we exclusieve aanbiedingen samen die enkel beschikbaar zijn voor klanten van ABN AMRO MeesPierson.

Om de zomer te vieren hebben we een hele gave en zomerse rosé box samengesteld, bestaande uit drie prachtige rosé's uit drie verschillende landen! Met de door ABN AMRO MeesPieron gecommuniceerde kortingscode bestel je hem in de maand Juli voor 25 in plaats van 30 euro!

Daarnaast zijn we als SOMMatHOME de drijvende kracht achter de Wijn en Spijsbox. Een bijzondere box voor thuis voor de echte wijn en spijs liefhebber. Koen van der Plas, sommelier van het jaar 2019 én 2020, neemt je mee aan de hand van vlotte filmpjes langs de lekkerste wijn-spijs combinaties.
De afsluiten wordt verzorgd door een van de beste patissiers van Nederland, Menno Spataro van Spataro in Hoorn. Ook is het mogelijk om op Vrijdag 30 Juli om 20:00 mee te doen met een online tasting! Koen neemt je dan mee door de verschillende combinaties en zal uitleggen waarom hij bepaalde keuzes heeft gemaakt. Seen 2 of the 2 products

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »