FAQ

FAQ

Veelgestelde vragen

Bestellen.

Hoe kan ik bij SOMMatHOME bestellen?
Allereerst is het van belang dat u minimaal 18 jaar oud bent. SOMMatHOME is een afgesloten platform dat uitsluitend met een aan u door ABN-Amro Meespierson verstrekt wachtwoord kunt benaderen. Na het invoeren van het wachtwoord kunt u een account aanmaken en bestellen.

 

Krijg ik een orderbevestiging?
Ja, wij verzenden een bevestiging van de bestelling naar het e-mailadres dat bij ons bekend is.

 

Ik heb een order geplaatst maar geen bevestiging ontvangen. Wat nu?
Na een succesvolle bestelling volgt een orderbevestiging per mail. Als u die niet heeft ontvangen, controleer dan of deze mail in uw ‘spam’ of ongewenste mail is terechtgekomen is. Of kijk in ‘Mijn account’ of de order is verwerkt. Zo niet, dan kunt u de bestelling alsnog verzenden. Indien de bestelling wel is verzonden, dan is het ordernummer voldoende om de status van de bestelling te volgen.

Betalen.  

Hoe kan ik betalen?
U kunt betalen via Ideal, Creditkaart, Bankcontact en Apple pay.

Retourneren. 

Wanneer kan ik een artikel retourneren?
U kunt uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst retourneren. Wanneer u wijnen wilt retourneren, dient u ons hiervan binnen 14 dagen na ontvangst van de producten op de hoogte te stellen. Dit kan bijvoorbeeld via een mail naar [email protected], met vermelding van uw naam en het bestelnummer. Daarna heeft u 14 dagen de tijd het pakket terug te sturen. U dient de wijnen in originele staat en ongeopend terug te sturen. U dient hierbij ook de dozen te gebruiken waarin u de wijn van ons geleverd heeft gekregen. Het aankoopbedrag van de geretourneerde wijnen wordt zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van de koop, teruggestort op uw bankrekening. U kunt uitsluitend ongeopende flessen retourneren. U kunt de wijnen beoordelen, zoals dat redelijkerwijs ook mogelijk is in een winkel. Het aankoopbedrag van geopende flessen kunnen wij om die reden niet crediteren.

Als u producten wilt retourneren, neem dan contact op met [email protected]. Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht ontvangt u alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, binnen veertien dagen terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt. Voor de retournering van de producten kunt u kiezen uit twee mogelijkheden:

1. U kunt de artikelen kosteloos retourneren op de locatie van onze opslag. Onze opslag bevindt zich in de regio Hoorn (N-H), dit kan uitsluitend op afspraak. Indien u kiest voor zelf retourneren op dit adres, meld dit dan bij ons. Dan zorgen wij dat de locatie op de hoogte is van uw komst.

2. U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten maximaal €14,90 zullen bedragen. Retouradres:

SOMMatHOME B.V.
O.V.V. RETOUR
Mandrill 25
1687 VL WOGNUM

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »