Verzenden & retourneren

Verzenden & retourneren

Prijzen

De prijzen op deze website zijn actueel, alle voorgaande noteringen vervallen. Alle vermelde prijzen zijn inclusief btw. Gratis bezorging is mogelijk als het subtotaal meer dan €150,00 bedraagt. Als het bedrag minder dan €150,00 bedraagt, hanteren wij een vast tarief van €7,50 per pakket tot 23kg.

 

Voorraad

Deze website geeft onze actuele voorraad weer, u kunt altijd zien welke artikelen leverbaar zijn. Wij streven ernaar om alle producten binnen 3 werkdagen bij u bezorgd te hebben. Echter bestaat het assortiment niet in de laatste plaats uit wijnen die maar in beperkte oplagen worden gemaakt, in dat geval kan het wat langer duren voordat het leverbaar is. Wilt u meer weten over de voorradigheid van een bepaald artikel? Neem dan contact met ons op via [email protected] of stuur een Whatsapp: 0613791661.

 

Aantallen

Al onze wijnen zijn per fles verkrijgbaar; u bent dus niet verplicht om een doos van zes flessen te bestellen. In het veld met de aantallen staat standaard het getal 6 ingevuld, u kunt dit zelf eenvoudig aanpassen voordat u op 'bestellen' klikt. Ook in het winkelmandje kunt u de aantallen nog wijzigen voordat u een bestelling plaatst.

 

Bezorgen

In het afrekenscherm kunt u kiezen hoe u uw bestelling bezorgd wilt hebben. De bezorging wordt verzorgt door Flespakket (PostNL). Standaard levering kost 5,00, tegen betaling kunt u tevens kiezen voor een ochtend,- of avondlevering. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u via de mail een track en trace code waarmee u uw bestelling live kan volgen.

 

Ontvangst

SOMMatHOME werk samen met Flespakket (PostNL), specialisten op het gebied van wijnbezorging.  Controleer direct na ontvangst of de producten onbeschadigd en compleet geleverd zijn. Wanneer producten beschadigd zijn of ontbreken, neem dan direct contact met ons op via [email protected]

U kunt uw bestelling via een Track & Trace code die u per mail ontvangt volgen. 

 

Afhalen

Mocht u de wijnen liever zelf willen afhalen dan kan dat afspraak en in overleg op de locatie van onze opslag (regio Hoorn – Noord-Holland).

 

Betaling

U kunt betalen via Ideal, Creditkaart en Bankcontact en u ontvangt uw factuur direct per e-mail.

 

Retourneren

U kunt uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst retourneren. Wanneer u wijnen wilt retourneren, dient u ons hiervan binnen 14 dagen na ontvangst van de producten op de hoogte te stellen. Dit kan bijvoorbeeld via een mail naar; [email protected] met vermelding van uw naam en het bestelnummer. Daarna heeft u 14 dagen de tijd het pakket terug te sturen. U dient de wijnen in originele staat en ongeopend terug te sturen. U dient hierbij ook de dozen te gebruiken waarin u de wijn van ons geleverd heeft gekregen. Het aankoopbedrag van de geretourneerde wijnen wordt zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van de koop, teruggestort op uw bankrekening. U kunt uitsluitend ongeopende flessen retourneren. U kunt de wijnen beoordelen, zoals dat redelijkerwijs ook mogelijk is in een winkel. Het aankoopbedrag van geopende flessen kunnen wij om die reden niet crediteren. Als u producten wilt retourneren, neem dan contact op met [email protected] . Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht ontvangt u alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, binnen veertien dagen terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt. Voor de retournering van de producten kunt u kiezen uit twee mogelijkheden: 1. U kunt de artikelen kosteloos retourneren op de locatie van onze opslag (regio Hoorn, Noord-Holland. Dit kan uitsluitend op afspraak. Indien u kiest voor zelf retourneren op dit adres, meld dit dan bij ons. Dan zorgen wij dat de locatie op de hoogte is van uw komst. 2. U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten maximaal €14,90 zullen bedragen. Retouradres: SOMMatHOME B.V. t.a.v. Retour Mandrill 25 1687 VL te WOGNUM

 

Garantie

Alle wijnen die u in onze online wijnwinkel vindt, zijn door ons zorgvuldig geselecteerd en op kwaliteit gecontroleerd. Wij bieden uitsluitend wijnen aan van wijnproducenten met een zeer goede reputatie en waar we de provenance van kunnen garanderen. Wanneer uw product echter gebreken heeft en deze onder de wettelijke garantie vallen, zijn wij verantwoordelijk voor het nakomen van onze garantieverplichting. Als u vindt dat u recht op garantie heeft, neem dan contact op met [email protected] . Als de kwaliteit van de wijn te wensen overlaat, doordat deze bijvoorbeeld kurk heeft, kunt u binnen drie maanden na aankoop contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen de wijn dan eventueel vervangen of het aankoopbedrag restitueren.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »